DADELKUGLER

THE WESTIN DUBAI

IMG_9432

Det utroligt smukke 5* ‘Westin Dubai Mina Seyahi Beach Restort’ ligger helt perfekt med udsigt over den Arabiske Golf tæt på Dubai Marina, hvor vi bor. Her er der rig mulighed for solbadning, afslapning, vandsports aktiviteter og mange andre ting. De har bl.a. også et ‘Adults Only’ område, som jeg sætter meget pris på.  Omgivelserne er virkelig fantastiske og med de mange forskellige muligheder, er Westin perfekt for alt fra børnefamilier med små vandhunde og aktive individer, til par der gerne vil have ro og bare nyde hinandens selskab.

Min kæreste og jeg har været så heldige at få medlemskab til ‘Privilee’ der giver os adgang til en række resorts og strandbarer, som ellers koster penge at komme ind på. Det har vi brugt meget flittigt indtil videre og vil klart forstætte, da et enkelt besøg på Westin koster mellem 250-350aed (gange med 1,9 for at omregne til danske) og et Privilee kort månedligt koster 300-350aed. Det får hurtigt tjent sig selv ind og man slipper for at ligge nede på sandet på en offentlig strand uden muligheder for at bestille mad og koldt vand. Jeg ved godt at det er en luksus vane, men både nævnte med mad og drikke, service ved din strandstol, tildelte kæmpe håndklæder og den lille kolde klud til panden, som de kommer forbi med engang imellem er altså virkelig pengene værd.

Jeg har ‘reasearchet’ aka prøvet mig frem, med de forskellige resorts og strandbarer her i Dubai på det seneste, især nu hvor vi har haft gæster de sidste to uger. Det er en hobby man ikke kan klage over! So far, er Westin mit favorit sted, men jeg har flere steder i ærmet der skal prøves og flere der skal blogges om.

IMG_9425 IMG_9430IMG_9457 IMG_9468 IMG_9473IMG_9680 IMG_9687 IMG_9688 IMG_9700 IMG_9702 IMG_9708 IMG_9709

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DADELKUGLER