TUREN GÅR TIL....

TING JEG ELSKER VED DUBAI

Denne uge ligger vi den negative energi lidt på hylden og ændre ugens indslag til ‘Ting jeg elsker ved Dubai’.

Jeg har længe overvejet at lave denne liste, men syntes både at det var sjovere, plus listen var lettere at lave, med negative ting. Så typisk mig. Men der er mange positive ting at sige om Dubai og jeg elsker virkelig at bo her. Jo længere tid jeg er her, desto mindre kan jeg forstille mig at flytte tilbage til kolde Danmark. Nok har det været lige lovlig varmt de sidste 2 måneders tid, men personligt vil jeg hellere have at det er alt for varmt, end at fryse halvt ihjel 8-10 måneder om året, i DK. Så her er de så:

 

McDelivery

Jep, McDonalds leverer i Dubai. Jeg logger bare på min bruger på computeren, vælger maden og bum! 30 min efter står der dejlig varm McD mad foran min dør. I’m lovin’ it!

 

tumblr_n85bknsYKC1qmbdzpo1_400
Ladies night

Gratis drinks i stride strømme og byture med pigerne. What’s not to like? Og det er ikke kun 1, men 5 gange om ugen, du kan finde steder med gratis drinks. Dét er da luksus.

tumblr_neab0nPg7f1tsp8pmo1_500
Taxa priser

Benzin er generelt billigt her i Dubai, så billig benzin + billige biler + billig arbejdskraft = billige taxapriser. Priserne på taxa er lige som priserne på offentlig transport i DK. Og hvem vil ikke hellere sidde i en dejlig kold Lexus end en svedig metro eller bus med 25 andre mennesker der lugter?

tumblr_mkgn1p32iO1r6y67yo1_500

Delivery

Ikke nok med at McD leverer, det gør dit lokale supermarked også. I hvert fald hvis man bor inde i centrum. Jeg ringer bare ned efter alt fra mælk til smøger og så bringer de det til døren. Gratis… Hele dagen..


tumblr_mwf830rsaV1s1ndyco1_500

Pool og stand indenfor gåafstand

Godt nok syntes jeg det har været for varmt, at ligge på stranden eller ved poolen det sidste stykke tid, men det er for luksus at hver weekend føles som en ferie. Der er tilhørende poolområde til vores lejlighed, med lækker infinity pool og stranden ligger 8 minutter væk, på gåben. Ja tak!

tumblr_n8mckpBQi91ql5yr7o1_r1_500

SKAT?

Farvel høje SKAT i DK – hej 0% i SKAT i Dubai.

tumblr_nr6hi757tR1uy627wo1_400

Luksus

Selv en almindelig frokost med veninderne foregår tit på et 5* hotel med udsigt over vandet, en shoppetur i nogen af verdens største malls og en torsdag aften på et verdenskendt diskotek.

tumblr_nnepv4fHMx1srpztwo1_500

Min lejlighed

Eller vores lejlighed selvfølgelig. Jeg elsker alt ved den. Udsigten, indretningen, altanerne, poolområdet, det at have 2 badekarer og især den jeg deler den med.

tumblr_ndm714qMdG1sfgfh0o1_500

Vin

Det kan godt være, at Dubai er muslimsk, men der er intet sted som her, at folk elsker vin (eller generelt bare at drikke). Alle dage. Eller måske er det bare os danskere, der drikker endnu mere end derhjemme?

tumblr_mwlerdAi4h1sj6vnzo1_500

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUREN GÅR TIL....