SODAVANDSIS

DADELKUGLER

dad1Har vi ikke alle brug for lidt lækkert til den søde tand engang imellem? Hvis du ikke nikker lige nu, er der 99% chance for at du lyver! Men cravings efter chokolade, kage og andre søde sager kan sagtens erstattes med sunde lækre snacks. Jeg har prøvet mig lidt frem med snacks med dadler og det bliver overraskende lækkert. Personligt syntes jeg ikke særlig godt om dadler i sig selv, men lige så snart de indgår i kager eller lign, giver de en virkelig god og sød smag. Da jeg for noget tid siden startede på at øve mig på dadel-snacks, måtte jeg lige få brugt de sidste dadler, inden de blev dårlige. Jeg kiggede hurtigt på nettet for at finde opskrifter/inspiration, hvilket jeg fandt på Valdemarsro.dk (en super lækker og inspirerende madblog).

En god og sukkertrangs-stillende choko bombe af en snack! YUM!

Dadelkugler
(10-20 stks)

  • 200 g dadler uden sten
  • 2 spsk kokosolie
  • 6 spsk kokosmel
  • 1 tsk vanillepulver
  • 6 spsk usødet kakaopulver
  • 20 mandler, malet til mandel mel

 

Fremgangsmåde 

Pil stenene fra dadlerne, mal mandlerne til mel og bland det sammen med alle de andre ingredienser. Blend det sammen til en glat pluver-lignende konsistens er opnået. Herefter formes massen til små mundrette kugler. Jeg rullede mine i tørrede jordbær, kokosmel, kakaopulver og mandel mel, for at have lidt forskellige farver og smag.
Kuglerne opbevares i køleskabet.

dad4 dad3dad7 dad9 dad10 dad11

VELBEKOMME

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SODAVANDSIS