PÅSKEFERIE I DANMARK

BARASTI BEACH

IMG_9151Puh, det er hårdt at have gæster – på den gode måde! Der sker noget hele tiden, men det er jo klart at de vil opleve mest muligt imens de er her. Jeg har i øjeblikket min norske veninde på besøg og vi har SÅ mange ting vi gerne vil nå på de 6 dage hun er her. Igår var den første hele dag hun var her og selvfølgelig skulle vi ud og nyde solen. Vi tog på Barasti, hvor min kæreste og jeg efterhånden har været en del gange før. Barasti ligger næsten lige ved siden af hvor vi bor og er en stand bar hvor man kan sole, drikke og spise om dagen 0g så er der fed fest om aften. Og så er der musik mens man soler sig og 10 skidt ned til havet. Jeg syntes Barasti er et fedt sted, men jeg har indtrykket af, at folk der har været i Dubai længere end jeg har, ikke lige syntes det er det fedeste. Nå, men vi tog derned igår ret tidligt og var heldige at få en solsseng, som der ellers er kamp om. Vi solede og hyggede og drak Corona i solen og spiste også frokost der. Deres mad er lidt i den dyre ende for en strandbar, men den er til gengæld også virkelig go’! Vi fik tapas bestående af mini burgers, crab cakes, kyllingespyd og mange andre lækre småting.
Efter mere end 5 timer i solen var vi begge to super trætte og gik hjem og tog en lur inden vi skulle til Ladies Night i byen. Åbenbart – når man har været i DK i 10 dage, har man mistet lidt farve og kan ikke tåle sol i 5 timer, så stakkels min numse og mine skuldre, som er helt solskoldet i dag. ØV! Det er første gang jeg bliver skoldet mens jeg er her.
Men til Ladies Night kom vi og vi havde en MEGA hyggelig aften. Vi var forbi Marina Yacht Club, lige som sidste gang jeg var til LN, og bag efter på Q43. Her i Dubai lukker klubberne allerede kl 3, men vi fik lov til ‘after party’ sammen med personalet på Q43 til drinks og billiard. En vellykket aften der hurtig blev til morgen, hvilket godt kan mærkes i dag. De manglende timers søvn skal indhentes nu ved poolen, hvor jeg desværre nok må ligge det meste af tiden i skyggen, inden vi nok ender i byen igen i aften….. IMG_9156 IMG_9162 IMG_9168 IMG_9171 IMG_9178 IMG_9177

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅSKEFERIE I DANMARK