IT'S MY BIRTHDAY!

PÅSKEFERIE I DANMARK

IMG_9145Ude godt hjemme bedst!
Som i måske har læst på mine sidste blog-indlæg har min kæreste og jeg tilbragt påsken i Danmark. Det var virkelig dejligt at se familie og venner igen, selvom det faktisk kun er en måned siden vi var i DK sidst. Mere eller mindre tilfældigt, faldt vores tur også både med barnedåb, min fødselsdag, påskefrokost og en omgang house-warming, så der var nok at se til i de 10 dage vi var der.
Selvom det er fantastisk at se sin familie og venner, så tænkte vi begge allerede efter et par dage, at vi savnede at være hjemme i Dubai. Det føles lidt mærkeligt at sige, men jeg har virkelig fået den følelse af at være hjemme her, og jeg savner Dubai når jeg er væk herfra. Desuden er det også virkelig svært ikke at savne vejret! Dansk forår er da super dejligt og luften er skøn og frisk, men det med at kunne regne med solen, ligge på stranden og sidde på altanen om aften med et glas vin, uden at frygte koldbrand i fødderne, er et kæmpe plus i min bog.
Det er stadig kun forår og temperaturen ligger alligevel på 30-37 grader allerede, mon jeg overlever sommeren i 50 grader? Anyways, der er fordele og ulemper ved alle steder, men lige nu er den største ulempe for mig, at min familie ikke også er med til at se og opleve alle de spændende ting der sker her. Planen er jo, at vi “kun” skal være i Dubai i et par år, men hvem ved, måske bliver det forkortet, men der er også en chance for at vi elsker det så meget at det bliver forlænget. Men det ligger for langt henne i fremtiden til at det er til bekymring lige nu. Lige nu handler det for mig bare om det nyde det så længe det varer og at tage én dag af gangen.

Jeg tænkte at jeg lige ville dele lidt lækre billeder fra påsken her 🙂 🙂

IMG_8976Mine små og søde søstre

IMG_8986Blog- og menu forberedelser 

IMG_8802Lækker dansk solbærdrik i Magasin Du Nord

IMG_8948Smukke forårs blomster

IMG_8957Regn…. Hvad ellers?

IMG_9007De små søde igen

IMG_8881Lækre påskeæg

IMG_8792Min søde og smukke veninde, Nanna.

IMG_9131Fra en gåtur ved Utterslev mose i det dejlige vejr

IMG_9122Et fjollebilled af pigerne fra min fødselsdag

Lige nu sidder jeg og venter på at min veninde, Carmen, lander her i Dubai! Hun kommer fra Norge af, for at besøge mig og jeg glæder mig helt vildt meget! Hun er vores første gæst og det bliver så fedt at vise det hele frem!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT'S MY BIRTHDAY!