BARASTI BEACH

NASIMI BEACH

IMG_9339Tiden flyver afsted og inden man når at se sig om, er dagen gået. Men er det ikke det man siger, at tiden flyver afsted når man har det sjovt? Sådan har jeg det i hvert fald lige for tiden – sjovt. Min veninde Carmen er jo på besøg i denne uge, og jeg nyder virkelig Dubai ekstra meget i hendes selskab. Dagene går meget med at slikke sol på stranden, mens aftnerne går med at spise go’ mad og drikke drinks. Det er livet! Igår tilbragte vi dagen på Nasimi Beach ude ved det berømte Atlantis Hotel. Jeg har været der en enkelt gang før, men det er klart et sted jeg vil komme igen mange gange endnu. Selvom maden og servicen er tæt på elendig, er det klart besøget værd at sippe lækre drinks i solen på lige præcis den strand. Vi drak de famøse ‘Tropical Coladas’ som bliver serveret i en udhulet ananas. Det er VIRKELIG lækkert og giver bare en helhedsfølelse om, at man ligger på en lækker stand i et varmt land, og at man virkelig nyder livet. Eller måske er det bare alkoholen der snakker. haha! Vi havde en fantastisk dag og sluttede lige af med en omgang springvands show og aftensmad i Dubai Mall foran Burj Khalifa.
I dag står programmet på Friday Brunch – min allerførste friday brunch. Det er åbenbart en ‘big deal’ at gå til fredags brunch her i Dubai. Konceptet er simpelt – spis, drik og fest alt du kan i ca. 4 timer. Hvis det ikke er en god ide, så ved jeg ikke hvad er. Lige noget for danskere! Fri bar + morgenmad – what is not to like? Jeg glæder mig ekstremt meget til at afprøve dette koncept og til at se hvor klar man er på noget som helst andet resten af dagen, eller om man bare går død i overflod af mad og alkohol. Spændende bliver det -Stay tuned!

IMG_9261 IMG_9263 IMG_9265 IMG_9271 IMG_9278 IMG_9280 IMG_9286 IMG_9309

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BARASTI BEACH