INSTA LATELY

FRIDAY BRUNCH AT Q43

brunch1

 

Jeg føler lige jeg er vågnet, har spist og set en film, og vupti, så er kl 19. Mhm. Jeg får virkelig aldrig særlig meget ud af de dage hvor jeg har tømmermænd. Jeg sværger til min seng, hvor tv’et er tæt på og jeg kan putte mig dybt ned i min dyne. Man skulle ellers tro, at når man starter med at feste kl 14, kan man godt komme tidligt hjem og have hele lørdagen foran sig, men ikke for mit vedkommende. Selvom jeg allerde var hjemme omkring 12-01 tiden og ‘kun’ sov til kl 10, har jeg stadig brugt hele dagen i min seng. Jeg tror bare, at ligemeget hvordan jeg prøver at planlægge ikke at skulle være døden nær dagen derpå, går det i vasken. Nå, men så er det godt, at der også er en søndag.

Bruchen på Q43 igår var super hyggelig, men maden var ikke lige min kop te. Vi fik serveret forret og dessert og hovedretten var buffet. Jeg er desværre ret kræsen og fik derfor stort set intet ud af forretten, da den bestod 80% af fisk. Øv. Hovedretten var ok, men der var meget langt op til buffeten, så man orkede ikke at gå to gange. Derudover var udvalget virkelig begrænset. Mht. drinks var der fri vin og house beverages, hvilket er fint, men man kunne da godt lige have drukket en enkelt fancy cocktail eller to. Alt i alt føltes det nok bedre end det var, fordi jeg var i godt selskab, men når jeg tænker tilbage på maden, var den ikke særlig anbefalelsesværdig. Så hvis du bare vil have dine penge værd i vin, øl og rom&cola, så er det et ganske fint sted, med ret go’ og festlig stemning, men ellers ville jeg klart anbefale at tage et andet sted hen og holde fredags brunch.

Det bedste ved Q43’s brunch, var helt klart udsigten. Som navnet måske giver væk, er det på 43. etage og med en fantastisk udsigt ud over havet og palmen.

PicMonkey Collage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTA LATELY