FACTS ABOUT ME

HALLOUMI SALAT

IMG_0549Der bliver desværre lidt længere imellem mad-indlægne, så tænkte at det var på tide med en opskrift. Denne lækre Halloumi eller ‘sommersalat’ som jeg kalder den, er nok noget af det letteste og på samme tid lækreste, jeg spiser lige for tiden. Da der er været minus på overskudskontoen, har jeg virkelig sat pris på sværhedsgraden, ved denne opskrift. Desuden er varmegraderne nået op på de 45 grader her i Dubai, så maden skal være så let og frisk som muligt, da tung mad og varme er et virkelig dårligt match, hvis du spørger mig. Mulighederne for denne salat er næsten uendelige, og det er også et godt alternativ til en ‘Tøm køleskabet’-ret.

Halloumi salat
(2 personer)

  • ½ Romainesalat
  • ½ Rød peber
  • ½ Gul peber
  • 2 små agurker (svare ca. til ½ alm. størrelse agurk)
  • 1 gulerod
  • ½ pakke Halloumi grill ost

 

Alle grøntsager skylles og finthakkes. Grill osten steges. Dressing tilføjes og bum, that’s it. Det kunne da ikke være meget lettere, vel?
Tilføj evt. tomat, majs, purløg eller andre lækre, friske grøntsager og måske endda lidt kylling kunne spice retten op, for folk der ikke er så meget for det vegetariske.
Min dressing er lavet af yoghurt, rester af en myntedressing, rester af raita og lidt friskhakket persille. Lad kun fantasien sætte grænser for, hvad du kan lave din dressing af. Jeg køber stort set aldrig færdiglavet dressinger længere, jeg blander altid bare nogle krydderier/ingredienser i low-fat yoghurt, der passer til min ret. Derved kan du få dressinger til en hver lejlighed, uden at skulle spendere i dyre, færdiglavet produkter.

IMG_0550IMG_0486 IMG_0543

Halloumi salad
(2 persons)

  • ½ Romaine salad
  • ½ Red bell pepper
  • ½ Yellow bell pepper
  • 2 small cucumbers (½ regular sized cucumber)
  • 1 carrot
  • ½ pack of Halloumi cheese

 

All vegetables is finely chopped. The halloumi is fried. Add dressing and that’s it. Couldn’t be much easier, could it?
Add tomato, corn, scallions or other delicious, fresh vegetables and maybe even some chicken, to spice it up a little extra.
My dressing is made of yoghurt, leftover from a mint dressing, leftover raita and fresh chives. There is no limits when it comes to making dressings. I never by ready-made dressings anymore I always just mix low-fat yoghurt with spices or other ingredients that suits my meal. By that you can make so many different kinds in stead of spending money on expensive ready-mades.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FACTS ABOUT ME