SPRØDE SALTMANDLER

IT’S MY BIRTHDAY!

IMG_9082Igår, d. 3 april, havde jeg fødselsdag og var samtidig så heldig at være i DK hele påsken, så jeg kunne fejre det med mine nærmeste. Fødselsdag er egentlig ikke rigtig noget jeg går så meget op i, men det er en god undskyldning for at hygge sig med familie og venner.
Allerede i torsdags holdte jeg fødselsdag for mine veninder, som jeg havde inviteret på dejlig middag og vin. Menuen stod på tapas og jeg havde knoklet hele dagen i køkkenet, for at alt skulle være perfekt til om aften. Nu hvor jeg har startet min blog og skriver så meget om mad, var forventningerne nok også ekstra høje til min madlavning og det virkede heldigvis på mine gæster, som at forventninger blev opnået. Jeg lavede bl.a.:

  • blinis med laks
  • mini tortilla rolls
  • quesadilla
  • kyllingespyd
  • spicy meatballs
  • bruschetta
  • asparges med serrano-skinke
  • cheesecake til dessert

Er så glad for at have SÅ dejlige veninder at komme hjem til i Danmark – de giver desværre også bare lige lidt ekstra hjemve!
Efter maden tog vi ind til byen, hvor min kæreste havde været så fantastisk at booke borde til os. Jeg var først hjemme omkring kl 6 om morgen og startede dagen med massere af dejlige beskeder fra pigerne, der takkede for en skøn aften. Hvor ville jeg bare ønske at man havde fødselsdag lidt oftere!
IMG_9049 IMG_9041 IMG_9068 IMG_9066 IMG_9031 IMG_9062 IMG_9064 IMG_9060IMG_9111 IMG_9117Jeg laver nok nogle opslag løbende med opskrifter på nogle af de forskellige retter jeg serverede 🙂 🙂

På min rigtige fødselsdag, igår, blev jeg fejret af min kæreste og familien. Vi holdte en hyggelig lille påskefrokost og jeg var heldigvis ikke alt for påvirket af tømmermænd. Der blev serveret lækkert påskebord og til dessert var der frugtsalat. Vejret var jo fantastisk og vi gik derfor en tur rundt om Utterslev mose. I dag står programmet på oprydning, jeg skal besøge min mormor og så skal jeg til House Warming hos min veninde i aften. Det bliver en god måde at afslutte påsken på! Imorgen tager vi tilbage til Dubai, hvor min meget savnede norske veninde kommer og besøger mig. Jeg glæder mig som et lille barn!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPRØDE SALTMANDLER