DUBAI MARINA

FLASHBACK – BULGARIEN

IMG_6471

I dag, er en af de dage, hvor jeg savner min familie rigtig meget. Jeg kiggede lidt billeder igennem på min computer og fandt vores feriebilleder fra sidste sommer, hvor jeg var i Bulgarien med min mor og søstre. Det var en virkelig dejlig tur og jeg holder desværre alt for sjælendt ferie med familien. Vi var en uge i en by der hedder Byala i Bulgarien, som virkelig lå – in the middle of nowhere! (mellem 30-50 km fra Sunny Beach)
Vi rejste en dag ind til en større by ved navn Varna, hvor vi fik shoppet og hygget os. Men generelt holdte vi os mest til det lejlighedsområde hvor vi boede og stranden. Det var dejligt med en ferie i ødemarken, så vi koncentrede os lidt mere om hinanden end om store diskoteker, shopping osv (selvom vi da selvfølgelig fik os en drink eller to).
Jeg håber at min familie snart kommer og besøger mig her, så de kan få et bedre indblik i min hverdag og Dubai i sig selv. Jeg har hørt en lille fugl synge, om at de måske kommer i efterårsferien og jeg glæder mig helt vildt allerede!
Heldigvis skal jeg til Danmark allerede om en uge (!?!) og det bliver så godt at se dem alle! Det er rent faktisk kun 3 uger siden vi var i Danmark sidst, men denne gang bliver afskeden måske lidt hårdere, da vi nok først ses igen, når de forhåbentlig kommer og besøger os i efterårsferien.

IMG_6434 IMG_6453 IMG_6459IMG_6509 IMG_6555 IMG_6570 IMG_6587 IMG_6635IMG_6810 IMG_6750 IMG_6656

(//English: Flashback – Bulgaria. Today is one of the days where I miss my family extra much. I looked through my photos and found some pictures from our trip to Bulgaria last summer. Unfortunately i rarely vacation with my family, so this trip was extra special. We lived in a small city called Byala – in the middle of nowhere. We had a wonderful holiday and spend most of the time by the pool and enjoying each others company. Hopefully they will come to visit us here in Dubai this fall//) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DUBAI MARINA