FOLLOW ME

CUSTOM-MADE

IMG_4087

På vores tur til Sri Lanka, shoppede vi ikke rigtig. For det første var der ikke mange butikker med ‘ordentligt’ tøj at finde og for det andet var vi mere på en oplevelsesferie. Når det så er sagt, fik jeg fundet mig to fine ståhatte, som du kan se i de sidste to indlæg 🙂
Lige som jeg have regnet med, at det var min eneste fangst for denne gang, landede vi tilfældigvis inde i en lille hyggelig smykkeforretning i Negombo.
Her lavede de selv alle deres smykker og jeg skulle selvfølgelig have lavet mig en custom-made ring.

Først fandt jeg et design jeg godt kunne lide, derefter den svære beslutning om hvorvidt den skulle være hvidguld eller normal guld. Da jeg efter lang tid kom frem til, at den skulle være guld (lige som alle mine andre smykker), skulle jeg vælge sten. Jeg valgte en hvid safir, da de er virkelig smukke (og billigere end diamant) og da stenen også var fundet her i Sri Lanka, så det syntes jeg gjorde den lidt mere speciel. Til sidst fandt vi min størrelse og så gik de ellers i gang. Vi fik lov til at kigge lidt med, hvilket også gjorde oplevelsen af at få en helt unik ring, meget mere unik.

Designet jeg valgte, var (vidst nok) efter en Tiffany&Co., måske derfor jeg lige præcis blev så vild med den 😉 Helt fin, enkel og elegant. Jeg er MEGET glad for resultatet og har haft den på lige siden jeg fik den. Tak til min søde kæreste!

IMG_3664IMG_4064 IMG_4054 IMG_4061FF1 IMG_4071 IMG_4080 IMG_4089

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOLLOW ME