HACHÈ - GOURMET BURGERS

NEW HAIR

SAM_0837Endelig! Jeg har snakket om at få lavet extentions i flere år, og har i mellem tiden haft nogle ‘clip ons’ som et alternativ, hvilket ikke rigtig fungerede for mig. Jeg syntes kun jeg kunne vælge imellem 1-2 frisure når jeg havde dem i, hvor man ikke kunne se at det var piv fake. Og hvis der er noget der er nederen og grimt, så er det når man tydeligt kan se at det er fake. Jeg skammer mig virkelig på folks vegne når de har dårlige extentions.
Nå, men nok om det. Jeg har flere gange fået anbefalet stedet ‘Djarling’ på Østerbro og har hørt fra alle at det skulle være det bedste sted at få lavet hår. Så det skulle jeg da prøve, når jeg nu alligevel er i Danmark.

Og hvor er jeg bare glad for det! Det er simpelthen så flot lavet og man kan må ingen måde se, at det ikke er mit eget hår. Hende der lavede det, fik hurtigt mixet 1-3 farver sammen og det passede bare perfekt ind i mit eget hår. Jeg havde regnet med at det var ordentligt, især efter alle de anbefalinger, men aldrig havde jeg drømt om at det skulle blive så godt. Jeg føler virkelig at jeg er mere mere ‘effortles’ smuk, uden at have gjort det store. Jeg har desuden også lynhurtigt lært, hvordan man krøller hår med et glattejern! Bum bum. Det er som en hel ny verden for mig, der stort set hele mit liv har haft samme ‘kedelige’ hårlængde. Nu kan jeg glatte, krølle, sætte halvt op (uden at ligne en skaldet klovn) og meget meget mere. Føler at jeg nu har tusinde muligheder og det er meget længere imellem de dårlige hårdage.

Desktop SAM_0961 SAM_0956 SAM_0952 SAM_0944

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HACHÈ - GOURMET BURGERS