KIKÆRTE CHOKOLADE KAGE

THE FIFTH WATCHES

 

Endelig, efter 8 måneders ventetid fik jeg mine nye ure fra ‘The Fifth Watches’. På trods af den lange vente tid og turbulens på vejen, er alt glemt når jeg kigger på dem. De er SÅ lækre. Det var kærlighed ved første blik, da jeg for første gang så urene på Instagram – jeg måtte bare eje dem. Til min store skuffelse var der kø og man skulle skrives op for at forudbestille dem. Men man må kæmpe for det man vil have, og i denne her sag, føler jeg virkelig har kæmpet en brag kamp. Jeg bestilte dem tilbage i starten af december og ja, har om sagt først modtaget dem i dag. Undervejs har de været fanget i Danmark fordi de ikke havde registreret min nye adresse i Dubai og da pakken endelig kom her, fik jeg bare en besked om at leveringen mislykkedes og blev for 2. gang sendt tilbage til Australien. Jeeeesus. Så adskillige mails, frustrationer og måneder senere er de her så. Var de ventetiden værd? Udseendemæssigt, BESTEMT! Men mht. kvaliteten må jeg lige få testet dem de næste par dage/uger. Man siger jo, at det kan være for godt til at være sandt og med disse ures skønhed og en billig pris på kun 139 austalske dollar, som svare til ca. 700 danske kroner, kunne de sagtens høre under den kategori. Lad os nu se, jeg forholder mig positiv og glæder mig virkelig virkelig meget til at begynde at gå med dem. Jeg forholder mig en lille smule kritisk omkring ure, især efter jeg i vinters fik mit Daniel Wellington ur. Uret i sig selv er virkelig skønt, men remmen bliver let ridset og der kommer hurtigt mærker i læderet.
Alle deres ure går under kategorien ‘Unisex’, men jeg ville nødigt anbefale det fine fersken/rosegold ur, just saying. De kan købes HER.

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KIKÆRTE CHOKOLADE KAGE