ANFI DEL MAR

TBT – NYHAVN, COPENHAGEN

untitled-10 untitled-2 untitled-22 untitled-15 untitled-25

Selvom vejret her i Spanien er skønt og jeg jo egentlig ikke er den største fan af DK, på mange måder, så savner jeg Danmark. Lige for tiden har jeg meget mere lyst til at befinde mig i det ‘kolde’ nord, men det er nok mest fordi jeg ved at vejret derhjemme også er super godt. Der er ikke noget som en dansk sommer. Derudover savner jeg virkelig allerede dansk mad – smørrebrød, tarteletter, lune fiskefrikadeller og især hindbærsnitter.

Da jeg for nogle uger siden var i Danmark, skulle jeg selvfølgelig ind og lege turist i Nyhavn og vigtigst af alt, spise smørrebrød 😉 Jeg fik desværre ikke lige postet så mange af mine billeder for turen, så tænkte at en klassiker som ‘throwback thursday’ som så er en ‘throwback tuesday’ i dette tilfælde, passede lige ind til bloggen i dag. Begge to starter da i hvert fald med T…

Even though the weather here in Spain is great and the fact that I am really not always the biggest fan of Denmark, I miss it right now. At the moment I would rather be en the ‘cold’ north but mostly because the weather is amazing right now. Nothing can beat a good Danish summer. Besides, I really miss the Danish food.

A couple of weeks ago when I was in Denmark I had to play tourist in ‘Nyhavn’ or New harbor, and most important of all – eat a good danish ‘open sandwich’ 😉 I didn’t get to post a lot of pics of the trip so I thought a good old ‘throwback Thursday’ made into ‘Throwback Tuesday’ fitted right in. Both starting with a T at least…

 

Save

Save

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANFI DEL MAR