FLUFFY SHIRT

LIEBSTER BLOG AWARD

Skærmbillede-2016-04-09-kl.-18.12.31

 

Lige nu florerer ‘Liebster Blog Awards’ her i Blogland, hvor det gælder nye bloggere (med under 10.000 følgere månedligt) at nominere andre nye bloggere til at svare på en række spørgsmål og generelt for at opdage andre nye upcomming blogs. Så jeg siger tak til nomineringen, Simone!

Når man er nomineret skal man løse nogle små ‘opgaver’:

–  Du skal først og fremmest takke den blogger, du fik nomineringen fra
–  Du skal vise Liebster Blog Award logoet på din blog
–  Du skal besvare de 11 spørgsmål, som du har modtaget af bloggeren, der nominerede dig
–  Du skal skrive 11 selvvalgte facts om dig selv
– Du skal nominere 11 nye bloggere (med 1000 følgere eller derunder)
Og sidst men ikke mindst lave 11 spørøgsmål selv, som dine nominerede bloggere skal svare på.

Simones spørgsmål til mig;

1. Hvad handler din blog om?
Min blog handler om mig og mit liv. Det er en livsstilsblog der både berør mit privatliv som udenlandsdansker, rejser, outfits og opskrifter.

2. Hvorfor valgte du at blogge?
Egentlig startede jeg med at blogge kort tid efter jeg flyttede til Dubai, så min familie og venner kunne følge med i min hverdag. Derudover havde jeg på daværende tidspunkt fået go’ smag for madlavning og at tage billeder af samme, så det var egentlig der det startede.

3. Hvad skiller dig ud i forhold til andre bloggere?
At jeg ikke kun er en mode eller madblog, men en god mellemting. Derudover skriver jeg også lidt om livet og giver anbefalinger til steder, butikker og restauranter i udlandet og vil fremover også komme meget mere ind på ‘expat livet’.

4. Hvilke blogs læser du?
Jeg læser primært nordiske blogs, såsom Kenzas, Sandra Willer, Janni Delér og Lisa Olsson. Jeg syntes deres billeder er fantastiske og så er det bare nogle helt igennem smukke piger!

5. Hvor mange besøg har du på din blog?
Jamen jeg er faktisk lige startet op igen i denne måned, efter at have holdt næsten et halvt års pause fra skriveriet, men jeg har vel ca. 2.000 besøg månedligt.

6. Hvad håber du vil ske med din blog?
Jeg håber da at der sker fremskridt, i form af at blive inviteret til blogrelateret arrangementer og måske endda tjene penge på det en dag. Men hver ting til sin tid!

7. Hvad er du bedst til?
Den er svær! Jeg er en rimelig perfektionistisk person, der har svært ved at udpege mine egne styrker, men hvis jeg skal vælge noget, vil jeg sige at jeg er god (bedst til) boligindretning. Jeg har en drøm om at åbne mit eget indretnings firma og har også lavet nogle enkelte opgaver allerede.

8. Hvordan ser din perfekte dag ud?
Jeg er alt andet end et A-menneske, men for mig er en perfekt dag én hvor jeg vågner tidligt, får en god morgenmad og hygger sammen med min forlovede og min hund. Derefter en god og hyggelig aften med familien og hjemmelavet mad og masser af snak og grin. Dét er det bedste jeg ved!

9. Hvad laver du, udover at blogge?
Jeg er for nyligt flyttet til Las Palmas og har desværre intet fast arbejde endnu. Men udover at blogge så laver jeg meget mad og erigerer husmor derhjemme. Jeg skal også starte på spansk-kursus snart – Det glæder jeg mig til.

10. Din største oplevelse?
At have boet i Dubai i et år. Jeg elskede (og til tider hadede) det sted og jeg vil altid have et helt specielt forhold til Dubai.

11. Hvad er dit drømme job?
Selvstændig Indretnings Arkitekt

11 facts om mig;

1. Jeg elsker fastfood – især McDonalds
2. Jeg har naturligt lyst hår og brune øjne (får dog lyse striber i ca. 2 gange om året)
3. Jeg kan ikke lide jordbær
4. Mean Girls er den film jeg har set absolut flest gange og kan både citater, sange og det hele.
5. Jeg misunder folk der kan holde en trænings-rutine. Jeg har rygrad som en regnorm, og hvis der er noget jeg bestemt ikke gider, så er det at træne.
6. Jeg er forlovet og glæder mig SÅ meget til at blive gift!
7. Min ynglings hjemmeside er Pinterest.
8. Jeg er 176 høj.
9. Min ynglings serier er Vampire Diaries, Jane the Virgin og Modern Family.
10. Jeg har læst et semester på lærerseminariet, men fandt hurtigt ud af at det ikke var noget for mig.
11. Er dybt afhængig af Instagram, Facebook og Snapchat.

Jeg nomirer;

Katrine fra Katrine Brohus / Amalie fra Vores Boble / Louise fra By Louise Vorre / Charlotte fra Charlotte Caroline / Pernille fra Pernille Karlsen / Ida fra The Happy Life Revolution / Nora fra Nora Moerch / Rebecca fra Rebecca Eriksen / Isabelle fra Isabelle Carbillet / Sheila fra Sheila Voldby / Simone fra Simone Overby /

Mine 11 spørgsmål;

1. Beskriv din blog med 3 ord?
2. Hvor i verden ville du helst bo?
3. Hvilke blogs læser du?
4. Hvad gør at din blog skiller sig ud fra andre?
5. Hvem er din største inspiration?
6. Hvor mange besøg har din blog om måneden?
7. Hvilket/e redigeringsprogrammer bruger du til dine billeder/videoer på bloggen?
8. Hvad er din livret?
9. Hvad er dit ynglings item i din garderobe?
10. Din ynglings restaurant i København?
11. 3 ting med på en øde ø?

Det var en hård og lang omgang, men godt for at opdage en masse nye blogs! Så jeg håber at mine nomineret også vil tage sig tiden og deltage i Libster Blogawards. KYS!

 

2

  • Fru Piesen

    Spændende med det liebster blog award – og kender godt afhængigheden af instragram, facebook og snapchat.

    Hvad pokker gjorde vi inden det kom til ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLUFFY SHIRT