BACK IN DK

FLUFFY SHIRT

billed91-9billed91-8 billed91-21 billed91-24 billed91-36 billed91-61

Fluffly shirt – SheIn / Jeans – Dr. Denim / Bag – YSL

Som jeg skrev i mit sidste blogindlæg, ville jeg lægge billeder op af dette outfit jeg havde på til familie brunch i fredags. Jeg er virkelig glad for min nye hvide fluffy shirt, også selvom jeg var meget i tvivl om hvad jeg syntes om den, da jeg først modtog den. Nu er jeg virkelig glad for den og det pifter virkelig et kedeligt hverdagsoutfit op.
Resten af weekenden har stået på konfirmationer i både Jylland og på Fyn og jeg er nu tilbage i gode gamle København. I aften skal jeg spise en forsinket fødselsdagsmiddag med mine bedste veninder – så den står nu på shopping i håb om nyt outfit til i aften! KYS

As I wrote in my last post I was gonna put up pictures of my outfit that I was wearing to our family brunch this friday. I am really excited about my new white fluffy shirt even though i must admit I was doubting it when I first received it. Now I really like it and it spices up a dull everyday look.
The rest of the weekend has been spend on confirmations in Jutland and Fyn and I am now back in good old Copenhagen. Tonight I am gonna have dinner as a delayed birthday with my best friends – so now I am going shopping to hopefully find a new outfit for tonight! KISSES

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK IN DK