EASTER VACAY - PASITO BLANCO

NEW IN – ZARA SHOES

SAM_5480-2 SAM_5494-2 SAM_5497 SAM_5527SAM_5477-2

Get them here – Nude  or Grey (19,95 euros or 199 DKK)

En af de bedste ting  ved at være flyttet til Spanien er, at Zara her er SÅ meget billigere og får konstant nye ting! Jeg har altid elsket at shoppe i Zara fordi det er super lækkert tøj for billige penge og fordi de altid har et kæmpe udvalg. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er gået mere eller mindre amok i Zara siden vi flyttede herned for godt en måned siden. Et af mine seneste køb er disse fine mokkasiner/ballerina sko. Jeg kunne simpelthen ikke vælge hvilken farve jeg skulle tage dem i, så jeg ‘blev nødt til’ at tage begge par 😛 Syntes ikke de var til at stå for og jeg stod faktisk og manglede nogle pæne flade sko. De er super feminine og det er altid rart at have nogle flade sko som man kan style både kjoler og nederdele med, især da jeg ikke er så meget til kjole og sneakers.

Ønsker alle en dejlig weekend! 🙂

One of the best things of moving to Spain is that Zara here is so much cheaper and gets new stuff constantly! I have always loved shopping in Zara because there is so much nice clothes and it very cheap. It’s no secret that I have been shopping quite a bit in Zara since we moved here about a month ago. One of my latest buys was these pretty moccasins/ballerinas. I couldn’t choose between the two pairs so I decided to take den both 😛 I really like the design and I actually really needed some nice flats. They are super feminem and it’s always nice to have come cute flats to style a skirt or a dress, especially because I really don’t like to wear sneakers with dresses.

Wish you all a great weekend 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EASTER VACAY - PASITO BLANCO