HOME SWEET HOME

SMØRREBRØD PÅ SCHØNNEMANN

Smørrebrød, Shonnemann, frokost København

Vores sidste middag i Danmark inden vi skulle afsted til lufthavnen, stod på smørrebrød. Jeg har faktisk aldrig været den store fan af smørrebrød, på trods af at jeg har arbejdet på to restauranter der udelukkende serverede det. Men efter jeg er flyttet, er det et must for mig, hver gang jeg er i DK. Jeg tror bare, at man vil have det, man ikke kan få og jeg er sikker på at mange udenlandsdanskere er enige med mig. Rugbrød, remoulade, smørrebrød og lakrids er pludselig på ens top liste, selvom man ikke engang spiste det så ofte, da man boede hjemme.
Denne gang skulle det omtalte ‘Schønnemann’ afprøves og det bliver et stort femtal fra mig af. Den sad lige i skabet. På trods af det omfattende menukort gik det hurtigt, alt var hjemmelavet og smagen var himmelsk. Hvis du endnu ikke har været forbi Shonnemann, så gør dig selv den tjeneste at gøre det.

• • • • • • • • • • • •

Our last lunch before heading to the airport was the danish favorite, Smorrebroed (open sandwich). I have never been a big fan but after we moved to Dubai it is a must for me every time we visit Denmark. We went to restaurant ‘Schonnemann’ in the heart of Copenhagen. Shonnemann is very famous for it’s smorreboed and now I understand why. Every thing was homemade and delicious and they had so many things to choose from. If you find yourself in Copenhagen do yourself a favor and stop by.

Efterår i Danmark Smørrebrød, Shonnemann, frokost København Smørrebrød, Shonnemann, frokost København Smørrebrød, Shonnemann, frokost København Smørrebrød, Shonnemann, frokost København Smørrebrød, Shonnemann, frokost København Smørrebrød, Shonnemann, frokost København

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOME SWEET HOME