10 BEAUTY HACKS

IS THE GRASS REALLY GREENER ON THE OTHER SIDE?

iza_goulart.tiff@iza_goulart

Hele dette indlæg vil handle om meget personlige tanker og følelser og om at arbejde på samme. Indlæget er også en del længere og der er mere skrift end billeder for en gangs skyld. Det har virkelig været svært for mig at vurdere, hvorvidt jeg skulle poste noget så personligt, men jeg håber virkelig at blive mødt med positivitet omkring det. Og måske endda kommentarer og råd.

Ved at bo langt fra venner, familie og en normal hverdag, tror jeg at alle gennemgår nogle forskellige faser, bl.a. kæmpe nedturer og nye måder at se sig selv og andre på.
Det er svært at indse at du ikke betyder så meget for nogle, som man troede. Men når man pludselig ikke ser hinanden i hverdagen og ikke er tæt på hinanden, glider man let fra nogle personer. Skuffelsen kommer for mig især, når man er på besøg hjemme og folk ikke har tid til mig. Her går man og glæder sig til at komme hjem, til at se alle de mennesker man har savnet og så har de det ikke på samme måde. Det gør virkelig ondt. Det har også betydet meget for mig, at mine veninder har støtte op omkring mit nye liv, f.eks. også omkring min blog. Det kan godt være, at jeg ‘endnu’ ikke er populær og bliver betalt for det osv., men bare det at vide, at mine veninder ønsker mig det bedste og støtter mig så meget de kan, ville være rart. Det er desværre bare ikke helt tilfældet. Som det citat jeg fandt på instagram;

“Do you know what I’ve noticed? Complete stangers are more inlined to help you succeed rather tham people you actually know.”

Jeg kunne ikke have sagt det bedre selv. Det er pinligt, hvor lidt af ens venner der hjælper på vejen til succes, men hvis jeg ikke tager helt fejl, står de sikkert og venter på toppen og vil pludselig gerne være med, når først du har opnået den succes.
Nok om det. På nogle punkter, er det også meget rart at få sorteret lidt ud og skelne mellem rigtige venner og bekendtskaber.
Men det værste og sværeste ved det hele er, at skulle lærer at leve med sig selv og pludselig have mere tid til at tænke over dig selv, din personlighed og andre ting.

Lige meget hvor i verden man er, kan man ikke slippe for sig selv.


natayakim1.tiff
@natayakim

Man har tildens til at snyde sig selv og til altid at tro, at græsset er grønnere på den anden side. Men det er det aldrig. Du vil altid tage nogle problemer med dig videre og der vil altid være fordele og ulemper alle steder. Derfor er det vigtigste man kan gøre, at arbejde på sig selv, og på dette punkt, har jeg virkelig lang vej igen.

Det har været virkelig hårdt for mig, at skulle starte fra bunden med nogle ting, men samtidig at leve med fortidens spøgelser i en ny verden. Man kan aldrig starte helt forfra, da du altid vil have savn, minder og rutiner. Men du kan forbedre nogle af disse ting og komme ind i nye og bedre rutiner. Og det er det jeg vil prøve på nu, at arbejde på mig selv og mit liv. Jeg har virkelig haft tider hvor jeg føler mig fuldstændig fortabt og som en kæmpe fiasko, hvilket har resulteret i en ond spiral, som føles umulig at komme ud af igen. Denne spiral gør, at jeg ikke kan se potentiale i mig selv og mit liv og jeg holder derfor virkelig meget tilbage. Det er i sidste ende kun mig selv, der begrænser mig i, hvad jeg gerne vil opnå med min fremtid.

Tid er det mest værdifulde, du nogensinde kan få.

Jeg er kommet til det punkt, hvor jeg gerne vil vokse og gerne vil bryde denne spiral. Jeg vil så inderligt gerne kunne se positivt på flere ting og kunne tage nederlag, som en ting der kun gør mig stærkere. Jeg ønsker inderligt, at opnå et mere konstant niveau af lykke og ikke være ombord på min egen rutsjebane tur af humørsvingninger. Jeg har lyst til at slutte fred med fortiden og forbedre mit forhold til min nutid og fremtid.
Hvad jeg skal arbejde med i fremtiden:

  • Lære at tilgive
  • Indse at jeg aldrig kan blive perfekt
  • Blive mere tilfreds med mit udseende
  • Lære at tro på mig selv
  • Stoppe med at være en kontrol-freak

De ovenstående ting, er noget man ikke kan komme udenom, hvis man gerne vil forbedre sig selv og sin fremtid. Der er så meget jeg gerne vil nå at se og opleve, og den eneste måde man kan få det til at ske, er ved at gøre noget ved det, og ikke bare snakke om det, eller tænke på det.

viki_odintcova.tiff@viki_odintcova

Til at starte med, skal du sætte dig nogle mål, og derefter gør alt hvad du kan for at holde dem, og vigtigst af alt,  husk dig selv på hvorfor du startede. Denne her ‘transformation’ så at sige, er bare toppen af isbjerget. Rejsen er lang og hård men byder både på læring og healing. Jeg ved godt, at der nok er mange der ikke engang har læst det hele med, eller har en indstilling om at det er noget bulls**t jeg lukker ud, fra starten af. Men tænk over det. Man kan altid forbedre sig selv. Det sværeste af det hele er altid, at finde ud af hvad du vil forbedre, hvordan og så at komme i gang. Jeg vil i hvert fald gøre alt hvad jeg kan, for at se mere positivt på ting, så løsninger i stedet for problemer og generelt være mere optimistisk.

     devinbrugman.tiff@devinbrugman

//alle billeder fra intagram, af nogle af mine favorit jetset babes//

3

  • Majbritt

    Du har helt ret min søde skat. Det er en super svær situation du står i. Du skal til at navigere i en hel ny virkelighed, langt fra alt det du kender – og ja, dem du kender..
    Du skal opbygge en ny hverdag med nye rutiner, nye netværk og nyt alt..
    Det er som at skal starte forfra med alt det du måske før tog som en selvfølge.

    Jeg syntes jo selvfølgelig at du er helt fantastisk <3 og syntes det er så flot at du her åbner op og er hudløst ærlig i dine udmeldinger.
    Håber at du finder dig selv, og bliver den person du har lyst til at være. Siger ikke det bliver nemt, men sikker på du nok skal klare det.
    Du har jo heldigvis et godt fighter gen 🙂 Kan fortælle dig at man kan komme styrket ud på den anden side, og blive en bedre udgave af sig selv – selv om den nuværende udgave af dig er ret fantastisk <3

    Alt det bedste fra din mor som elsker dig over alt og ønsker det bedste for dig <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Victoria

    Det er en super flot post denne her ved at den er ret personlig for dig og åbne op på den måde, det er sejt af dig !! Du har helt ret i at det handler om sig selv hvordan vil man selv se verden er den i mod en eller med en, og den første del handler om at sætte nogle mål for sig selv så man motivere sig selv til at nå dem.
    Med alle oplevelser man har lærer man noget nyt om andre men vigtigst af alt sig selv, Man har en ide i sit hoved om hvordan man gerne vil se ud eller være, men nogle gange er det bedst bare at give slip på forventningerne for så kan man sjælent blive skuffet hvis du er den bedste udgave af dig selv så føler det gode kun med dig <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • louisemias

      Ja, lige præcis. Det er en lang og sej kamp, og ens største fjende er oftest en selv. Der er ingen grund til at være utilfreds med sig selv, men man kan stadig altid blive bedre og forbedre sig selv. Alt tager tid og tålmodighed er en af de ting, jeg kæmper meget med. Er glad for at du kommenterer og læser med ❤️

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 BEAUTY HACKS