'SUNDE' SNICKERS KUGLER

BEDROOM WISHES

Desktop1

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

Det går virkelig fremad med boligindretningen i vores hjem, her i Dubai. Vi startede næsten fra scratch, da vi flyttede ind i februar, og har efterhånden fået fyldt vores dejlige 130 kvm ud, med alt fra IKEA til designer varer. Jeg syntes at det giver en god balance at blande nyt og gammelt, samt basic og mere specielle ting. Vores hjem er meget præget af nordisk design, hvilket er ret svært at støve op her i Dubai, hvis du spørger mig. Jeg ville ønske, at vi havde købt flere ting derhjemme, som vi kunne have fået fragtet herned, når nu vi alligevel havde en container. Dansk/nordisk design er lige mig, en blanding af hvide materialer og rå/naturlige ting som træ, cement og marmor rammer spot on. 
Anyways, soveværelset har fået en seng og et tv, og så stopper det vidst også der. Der var i forvejen indbygget skabe, så det skulle vi ikke ligge og rodde med. Nu mangler det personlige touch bare. Jeg kunne virkelig godt tænke mig nogle fine plakater over sengen, og måske nogle små lækre detaljer og nyt sengetøj. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'SUNDE' SNICKERS KUGLER