NEW FAMILY MEMBER!

TILLYKKE TIL VERDENS BEDSTE MOR

IMG_5244I dag er det min mors fødselsdag og det er første gang, så længe jeg kan huske, at jeg ikke har været der til at fejre hende, og det er faktisk meget hårdere end jeg havde troet. At være så langt væk fra familien, når der er mærkedage, når jeg modtager snaps af at de er sammen og ser opdateringer på facebook, gør det ondt i mit lille hjerte. Min familie betyder ALT for mig og min mor har især altid betydet rigtig meget for mig (Også selvom jeg har leget rebelsk-teenager i et par år). Men jeg tror godt, at hun ved, at jeg altid har og altid vil elske hende alligevel. Lige siden jeg flyttede hjemmefra, har mit forhold til min blomstret virkelig meget og jeg er så glad for at vi er så tætte, som vi er nu. Mens jeg har boet i Dubai, har vi næsten kun snakket sammen når jeg har været hjemme på besøg og en enkelt opdatering en gang imellem, men det er simpelthen fordi det er for hårdt for mig at snakke med hende. Når jeg tænker på at ringe til hende, eller til min far eller søstre for den sags skyld, får jeg næsten tårer i øjenene. Det minder mig om hvor langt væk jeg er fra dem og jeg ved endnu ikke, hvornår mit næste visit i DK bliver.
Anyways, jeg er sikker på at lige præcis MIN mor, er den bedste mor i verden. Hun er der altid for mig, og det har hun altid været. Hun er opmærksom, betænksom dog også varsom. Hun er god til at fornemme ting, om enten det handler om personer, ens humør eller hvad det end kunne være. Jeg kunne fortsætte med at rose min mor for hendes personlighed, arbejde og alt ved hende, resten af dagen, men jeg vil stoppe her, med den eneste sætning hun aldrig må glemme – ‘Jeg elsker dig, mor!’IMG_4315 IMG_4452 IMG_5913 IMG_6577 IMG_6747 Konfirmation 207 146

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW FAMILY MEMBER!