BLUE MARLIN IBIZA UAE

SODAVANDSIS

IMG_8489Her i varmen er alt koldt virkelig guld værd og sodavandsis har aldrig været bedre! Samtidig er det noget af det letteste at lave – win win. Lidt sodavand, saftevand eller sirup med frugtsmag blandet op med vand og et par timer i fryseren efter, har man en lækker og forfriskende is. For at gøre det ekstra lækkert, kunne man evt tilsætte lidt frugt stykker, eller måske en vingummi, lige som i en astronaut. De is der ses på billedet, er den røde med grenadine og den gule med passionsfrugt.
Det har desværre ikke lykkes mig endnu at finde nogle af de flotte is-forme, men dem jeg har virker da til det de skal, og kan endda vaskes og genbruges. Jeg har kigget lidt rundt på nettet og det er altså ikke helt let at finde. Fandt nogle gode bud på Etsy.com, bl.a. nogle hvor man kan få indgraveret navn eller logo på, hvilket ville være virkelig sejt at have til fødselsdag, bryllup eller andre events.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUE MARLIN IBIZA UAE