BARNEDÅB

WOMAN – 15 ÅR

IMG_8891Da jeg ofte keder mig nok til at besvare på random spørgeskemaer i form af ‘hvor mange penge bruger du om måneden på tøj’ og ‘hvor sund syntes du selv du er på en skala fra 1-10’, besvarede jeg nogle spørgsmål for bladet ‘Woman’.
De kontaktede mig kort tid efter, og spurgte om jeg ikke havde lyst til at være med i deres fødselsdags-nummer, der skulle handle om ‘alder’. Jeg tænkte ‘hvorfor ikke’ og havde derefter et telefon interview med en af deres journalister. Kort tid efter kom en fotograf ud til mig tidligt om morgen og ville tage billeder af mig, hvor jeg boede. Da Kristian og jeg stod med et ene ben i Dubai på daværende tidspunkt, var hele lejligheden et KÆMPE rod, med flyttekasser over det hele. Men det kom egentlig til at passe ret godt ind i temaet, da jeg selvfølgelig nævner mit upcomming eventyr i Dubai.
Alt i alt en sjov oplevelse, men det er virkelig underligt at se sig selv i et blad! Tror jeg er typen der aldrig bliver tilfreds med billeder af mig selv, men jeg må dog indrømme, at det kunne have været meeeeeget værre!

Så her er jeg, med i woman og fortæller om, hvordan jeg har det med at være 22 år gammel. Køb bladet hos din lokale blad-pusher nu!

IMG_8894 IMG_8899IMG_8886

(//English – Woman – 15 years. In this months issue of the danish magazine ‘Woman’ I was asked to talk about my age – 22. The pictures is taken a few days before we moved to Dubai so thats why there are boxes featured in the picture. It is SO weird to see yourself in a Magazine and because I am never satisfied with pictures of me I am actually quite surprised that I don’t hate this picture more (besides the fact that I look VERY tired)//)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BARNEDÅB